Kauneushoitola

lakshmi logo Lakshmi on puhdas, orgaaninen luonnontuotesarja, jonka ajatusmaailma perustuu kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon. Tuotteiden raaka-aineet saadaan luonnosta, ja niiden alkuperä pystytään jäljittämään. Tuotteiden kasviperäisissä raaka-aineissa suositaan luomulaatua, tuotteet eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita kuten hajusteita, väriaineita, silikoneja tai parabeeneja. Myöskään eläinperäisiä raaka-aineita ei käytetä. Lakshmi on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen.
esse logo new square

esseEsse Organic Skincare on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla.

Esse-tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Tietyissä tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Esse toimii tiiviissä yhteistyössä PhytoTrade Africa -järjestön kanssa. Järjestö valvoo kestävää kehitystä sekä takaa eettisen ja reilun kaupan mukaisen kohtelun maaseutuyhteisöille kasvien keräämisestä. Esse-tuotteet ovat Ecocertin luomusertifioimia ja Vegan Societyn hyväksymiä. Eläinkokeettomuus tuotannon kaikissa vaiheissa on Essen perusarvoja ja se on PETA:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen.

Aiheesta lisää http://www.esseskincare.com/fi-fi/

flow Myymälästämme löydät myös joitakin Flow kosmetiikan tuotteita. Flow kosmetiikan tuotteet valmistetaan Suomessa käyttäen puhtaita luomuraaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineina on hyödynnetty pohjoisen luonnon kasveja, jotka sisältävät runsaasti vitamiineja sekä ihoa hoitavia rasvahappoja. Tuotteet valmistetaan sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerien mukaan, joten ne eivät sisällä voimakkaita synteettisiä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita ym. synteettisiä raaka-aineita.

Kauneushoitola

Kasvohoidot

Ihotyypin mukainen kasvohoito, kesto 1,5 h

Jokaiselle iholle sopiva peruskasvohoito, joka tehdään juuri sinun ihollesi sopivilla tuotteilla. Hoidon alussa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet, ja hoito suunnitellaan ihosi tarpeen mukaan.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, hieronta, naamio, hoitovoide, kulmien siistiminen.

Ihonpuhdistus, kesto 1 h

Perinteinen ihonpuhdistus mekaanisella puhdistuksella.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poistaminen, naamio, hoitovoide, kulmien siistiminen.

Erikoiskasvohoidot

Iris-hoito, kesto 1,5 h

Herkälle ja punoittavalle iholle tarkoitettu erikoiskasvohoito, johon kuuluu ihoa rauhoittava ja couperosaa hoitava erikoisnaamio.

Anti Age-hoito, kesto 1,5 h

Elvyttävä erikoishoito ikääntyvälle, kiinteytystä ja kirkastusta kaipaavalle iholle.

Laitehoidot kasvoille

Take Ten – veitsetön kasvojenkohotus

Take Ten on patentoitu, veitsetön hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan parantaa kasvolihasten kuntoa, toimintaa ja verenkiertoa sekä parantaa aineenvaihduntaa. Menetelmä kiinteyttää ikääntymisen myötä tulleita muutoksia kasvolihaksissa, tehden näin veitsettömän kasvojenkohotuksen. Take Ten on hellävarainen, luonnollinen ja turvallinen hoitomenetelmä. Todellinen veitsetön vaihtoehto kauneudenhoitoon.

Take Ten-hoitoa suositellaan 10 kerran sarjahoitona pysyvien tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidon jälkeen on hyvä käydä ylläpitävässä hoidossa noin 4 – 6 viikon välein.

Timanttihionta

Timanttihionta on kuoriva laitehoito, joka elvyttää ja tehostaa ihon toimintoja sekä tasoittaa ihon pintaa ja kirkastaa sen väriä. Timanttihiontaa voidaan tehdä myös sarjahoitona, jolloin on mahdollista häivyttää arpia ja pigmenttiläiskiä, mutta jo yhdellä hoitokerralla iho heleytyy ja sen väri tasoittuu.

Derma Pen mikroneulaus

Dermapen -laite käyttää 12-neulaista neulapäätä ihon mikroneulaukseen ja tekee reiät ihoon kohtisuoraan. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon käynnistäen kehon oman haavan paranemisvasteen. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä ja säädettävä neulanpituus takaa yksilöllisen hoidon mahdollistaen myös herkkien ihoalueiden hoidon.  

Dermapen-hoitokohteet:

 • Ikääntyvä, veltostunut iho
 • Rypyt ja juonteet
 • Pystyrypyt huulenympärysiholla
 • Ihon elvytys ja kiinteytys
 • Laajentuneet ihohuokoset
 • Couperosa
 • Arvet (akne, raskausarvet, kirurgiset tai paloarvet)
 • Liikapigmentaatio sekä vitiligo (pigmentin puuttuminen)
 • Ennenaikainen hiustenlähtö

Dermapen mikroneulauksen edut:

 • Aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri -> kohtisuora neulaus
 • Voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat neulan syvyyttä muuttamalla
 • Steriili neulakasetti minimoi tulehduksen riskin

http://www.dermapenworld.com/media/videos.html

 

dermapen

 

Muut hoidot kasvoille

Kasvolymfahieronta

Kasvolymfahieronta on kevyt, painellen tehtävä hierontamuoto, jonka tavoitteena on imusuoniston toiminnan ja imunesteen virtauksen tehostaminen. Lymfahieronta parantaa ihon kuntoa, heleyttää kasvojen ihoa ja parantaa sen toimintaa. Lymfahieronta on tehokas hoito muun muassa seuraavissa ihon ongelmissa:

• Ihon ikääntyminen
• Ihon herkkyys ja punoitus
• Couperosa
• Ei-lääketieteellinen turvotus
• Epäpuhdas, tukkoinen iho

Lymfahierontaa suositellaan sarjahoitona, mutta jo yksikin hoitokerta rentouttaa ja parantaa ihon toimintoja sekä aineenvaihduntaa.

Kristallikivi-silmänympäryshoito

Väsyneelle, tummalle, turvonneelle ja ikääntyneelle silmänympärysiholle tarkoitettu erikoishoito. Tehostaa silmänympärysihon toimintaa, kirkastaa ihoa sekä kosteuttaa ja silottaa. Hoito tehdään kylmien kristallikivien avulla.

Muut hoidot

Kasvojen ihon hoidon lisäksi teemme myös vahauksia lämminvahalla, sokerointeja, jalka- ja käsihoitoja, meikkauksia.

Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen, vegaaninen ja erittäin tehokas karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkin pehmeäksi. Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko, eikä se tartu eläviin ihosoluihin. Tämän takia sokerointi saa ihosta terveemmän ja nuoremman näköisen. Sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä ja se on turvallinen jopa suonikohjuisille alueille sekä psoriasis iholle. Sokerimme on tehty 100% luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Hoitolassamme on käytössä Alexandria Professional vartalosokerit.

 alexandria

Huomioithan nämä asiat tullessasi sokerointiin:

 • Ihoa ei saa kuoria vuorokauteen ennen eikä jälkeen sokeroinnin.

 

Hoidon jälkeen:

 • Vältä saunaa sekä urheilua 12h
 • Vältä deodoranttia 12h (kainaloiden sokerointi)
 • Vältä tukkivia meikkiaineita 12h (kasvojen alueen sokeroinnit)
 • Suojaa ihoa auringolta seuraavan päivän ajan.

 

Ripsienpidennykset

Liikkeessämme työskentelee kolme ripsiteknikkoa. Meiltä saat ammattitaidolla tehdyt klassiset- sekä volyymiripsien pidennykset. Ripsiteknikkomme katsovat jokaiselle asiakkaalle täydellisen pituuden, kaarevuuden ja tuuheuden juuri sinun toiveidesi mukaisesti!

Käytössämme on Lashloversin liimoja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin (Ei allergia liimoja). Ripsiliima ei reagoi helposti muihin ympäristössä oleviin kemikaaleihin ja näinollen on erityisen suosittu kampaamossa työskentelevien ammattilaisten keskuudessa.

Ripsienpidennykset toteutamme sinulle erittäin laadukkailla Flow Lashes kuiduilla.

black logo

Käytössämme meillä on ripsipassi: joka 5. huolto -15%

Huomioithan nämä asiat tullessasi ripsipidennykseen:

• Pari tuntia ennen laittoa pese pois kaikki silmämeikit, ja puhdista ripset miedolla öljyttömällä tuotteella.

• Älä käytä missään tapauksessa öljypohjaisia meikinpoistoaineita puhdistaessasi ripsiä ennen ripsipidennystä tai jälkeen.

• Älä laita meikkiä tai ripsiväriä. Meikin poistamiseen kuluu aikaa varatusta huollosta.

HUOM ! uusien pidennysten teossa menee aikaa! n. 2-3h.

KYNNET

Oman kynnen shellac kestolakkaus myös ranskalaisella manikyyrilla.

Hinnasto

Kasvohoidot

Ihotyypin mukainen kasvohoito 78€
Täydellinen kasvohoito 92€
Ihonpuhdistus 67€
Nuorisoihonpuhdistus alle 18-vuotiaat 57€
Kasvohieronta 30 min. 30€
Ayervedinen kasvoito 98€

Ripset ja kulmat

Ripset ja kulmat (sis. muotoilun) 28€
Kasvohoidon yhteydessä 25€
Ripset tai kulmat 18€
Kasvohoidon yhteydessä 15€

Ripsipermanentti

Ripsipermanentti 50€
Ripsipermanentti sis. värjäyksen 65€

Erikoiskasvohoidot

Iris-hoito 105€
Anti Age-hoito 95-105€
Dermapen mikroneulaus puudutuksella 214€
Dermapen mikroneulaus ilman puudutusta 175€

Laitehoidot kasvoille

Take Ten – veitsetön vaihtoehto 49€
Kasvohoidon yhteydessä 35€
Timanttihionta 65€
Kasvohoidon yhteydessä 25€

Muut hoidot kasvoille

Kasvolymfahieronta 62€
Kristallikivi-silmänympäryshoito 46€
Kasvohoidon yhteydessä 35€

Vahaukset lämminvahalla

Sääret tai reidet 35€
Koko jalat 64€
Bikiniraja 34€
Kainalot 20€
Käsivarret 30€
Koko jalat + bikiniraja 85€
Ylähuuli tai leuka 11€
Ylähuuli ja leuka 20€
Kulmat 20€

Sokeroinnit

Sääret tai reidet 40€
Koko jalat 75€
Kädet 30€
Ylähuuli tai leuka 11€
Ylähuuli ja leuka 20€
Kainalot 25€
Bikiniraja 34€
Kulmat 20€
Koko jalat + bikiniraja 105€
Sääret, kainalot + bikiniraja 89€

 

Kädet ja jalat

Manikyyri 55€
Pikamanikyyri
(kynsien viilaus ja lakkaus)
30€
Ranskalainen lakkaus +5€
Jalkahoito 60€
Vyöhyketerapia noin 1h (sis. jalkakylvyn) 60€
Aromaterapia koko keholle noin 1,5h (sis. kevyemmän vyöhyketerapian) 90€
Aromaterapia koko keholle noin 1h 60€

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennys volyymit uudet 109€
Huolto 60 min 60€
Huolto 75 min  70€
Huolto 90 min 80€
Muualta tulevat 60-80€
Ripsienpidennykset klassiset uudet 89€
Huolto 30 min 35€
Huolto 45 min 45€
Huolto 60 min 55€
Ripset ja kulmat 28€
Ripset tai kulmat 18€

Lash lift

Lash Lift 50€
Lash Lift (sis. ripsien kestovärjäyksen) 65€
Lash Lift (sis. ripsien ja kulmien kestovärjäyksen) 75€

 

Meikkaukset

Päivämeikki 42€
Ilta/juhlameikki 55€
Häämeikki
(sis. suunnittelu)
75€

Shellac kestolakkaus

Uudet alk. 45€
Huolto sis. poiston 50€
Ranskalainen lakkaus +10€
Poisto 19€

INSTAGRAM @kauneuskeskus_sininenhetki

 

Facebook